България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Хю Хефнър си осигури Рай на Земята и се превърна във феномен

Той разби всички табута, свързани не само със секса и с голотата, но и с мисленето, посочи Антоний Георгиев

29.09.2017 | 10:13 Редактор: Василена Василева
Хю Хефнър си осигури Рай на Земята и се превърна във феномен

Клишето гласи, че когато човек се спомине, той отива на "едно по-добро място". Животът и съдбата на един мъж обаче ни карат силно да се съмняваме в това.

Хю Хефнър, основателят на империята Playboy, приживе твърдеше, че религията е смешно нещо и не може човек да твърди, че знае отговорите на всички важни въпроси. Той се постара да си осигури Рай на Земята и успя да се превърне във феномен, посочи в студиото на "България сутрин" вторият главен редактор на българското издание на Playboy Антоний Георгиев.

"Той разби всички табута, свързани не само със секса и с голотата, но и с мисленето. Тази уникална комбинация от сериозен текст, включващ интервюта със стойностни личности и от друга страна голи женски тела създададе световна революция", коментира още той.

Пред Bulgaria ON AIR създателят на играта Alcohopoly Калофер Заков сподели някои от незабравимите моменти, които е преживял в легендарното Playboy имение през месец август, където беше специален гост заедно с българската плеймейтка Ася Капчикова.

"Беше страхотно парти, срещнахме доста известни спортисти и медийни личности", разказа той.

В най-силните си години Playboy достига тираж от 7 милиона. През последните години обаче то се бореше с трудната конкуренция от страна на безплатната онлайн порнография. За кратък период от средата на 2016 година до началото на тази списанието експериментира като избягваше голотата. Но заради спад в продажбите бързо се върна към предишния си облик.