България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Мая Нешкова предава емоциите си на публиката с грандиозен концерт

Спектакълът ще се състои на 24 октомври в зала 1 на НДК

28.09.2017 | 11:55 Редактор: Тодор Петров
Мая Нешкова предава емоциите си на публиката с грандиозен концерт

Легендарната Мая Нешкова подготвя грандиозен концерт на 24 октомври в зала 1 на НДК заедно със своя любим мъж и композитор Кирил Икономов. 

Турнето е под егидата на семейството ѝ, а на сцената ще се качат и нейните дъщери Йоана и Весела. Публиката ще има удоволствието да чуе песни от най-новия албум на Мая Нешкова, както и златните ѝ хитове. 

"Нещата са подредени така, че за сетен път да разкрия душата си и да предам моята енергия на публиката. Ще се опитаме да бъде спектакъл, пристига специална техника и осветление от чужбина. Извличам емоцията и преживяването от всеки момент, в който се променям и го споделям", сподели певицата пред Bulgaria ON AIR.

Съпругът на Мая Нешкова Кирил Икономов добави, че подготовката върви добре, а хората могат да очакват много емоционален спектакъл. 

"Искаме да дадем много емоция и здраве на публиката, да я заредим с духовна и патриотична енергия", отбеляза той пред Константина Живова.

Мая Нешкова подчерта, че с Кирил Икономов са си взаимно вдъхновение и понякога няма нужда си говорят, тъй като той усеща в какъв етап е тя и какво преживява. 

"Предстои ми снимане на клип за песента 'Честита Коледа". Продължавам да записвам, защото идеите са си идеи", допълни певицата.

Гостите на "България сутрин" обявиха, че новият албум на Мая Нешкова е заел много сериозно място в публика, а самите те вече са готови за следващия албум.