Мая Нешкова: Всеки месец споделям нова песен

Тази и други интересни теми и гости в предаването ДНЕС с Константина Живова

09.03.2017 | 13:00 Редактор: Тодор Петров
Мая Нешкова: Всеки месец споделям нова песен

Утре е денят, в който отбелязваме подвига на България за спасяването от депортиране на евреите в лагерите на смъртта по време на Втората световна война. В директна връзка с Израел журналистката Искра Декало ни срещна с един от членовете на инициативен комитет за предлагане за нобелова награда на Българската православна църка за приноса й в това спасение. 

Г-н Моше Алони е председател на дружеството за приятелство между българските и израелските адвокати. Той обясни защо предлага за нобелова награда църквата и кой влиза в инициативния комитет. 

Днес е ден на диджеите. Много професионални диджеи празнуват с музика. За да разберем тайната за доброто парти ви срещнахме с един от известните диджеи у нас - Васкес.

Днес в рубриката "Репортер на място" проверихме дойде ли време за зелената салата. Какво се предалага на пазара и качествени ли са зеленчуците на българските пазари - отговорите от колегата Борислав Петров.

Поводът за гостуването на Мая Нешкова е най-новата й песен "Има ли виновни в любовта", която излезе буквално преди няколко часа. 

"Всеки месец споделям нова песен. Щастлива съм, че цялото ми семейство ме подкрепя и творим заедно", сподели Мая Нешкова.

България е страна с много красива природа и забележителни места, които някои от нас все още на са посетили. Арихтект Пламен Мирянов създава изключителни филми, за да покаже България по един различен начин и през една друга гледна точка.