България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Форум бременност и детско здраве" стартира след броени дни

Събитието е насочено към темите, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето

05.05.2017 | 11:21 Редактор: Мария Аладжова

Тази година най-големият форум, насочен към бъдещи и настоящи родители – "Форум бременност и детско здраве", организиран от Puls.bg, ще се проведе за шести път в София – на 13 и 14 май в Sofia Event Center.

По традиция събитието дава актуална и достоверна информация от първа ръка по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а форумът е успешна формула за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система и пациентите.

По една от важните теми на събитието - психологическото състояние на бременните, младите майки и децата - в "България сутрин" коментираха Красимира Хаджииванова - една от създателките на популярния блог "Майко Мила", който е партньор на форума, и психологът д-р Валентин Стоилов.

Програмата на форума е пълна и двата дни, а желаещите да се запишат могат да го направят онлайн на http://events.puls.bg/. Входът е безплатен.

"Много често родителите, особено младите, смятат, че нямат нужда от такава информация. Приемат за нормално да отидат на шофьорски курс, но на такъв форум за това, какво ги очаква - не", обясни д-р Валентин Стоилов, който ще е сред лекторите на събитието по темата за ранното детсво.