България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Жюстин Томс и Владо Николов съветват: Поддържайте се, не злобейте!

Външният вид на жената след раждането - дискусия в студиото на Bulgaria ON AIR

12.04.2017 | 09:57 Редактор: Тодор Петров
Жюстин Томс и Владо Николов съветват: Поддържайте се, не злобейте!

По-добре хората да отделят времето за себе си, отколкото за негативни коментари в социалните мрежи, посъветва многодетната майка Жюстин Томс в "България сутрин". В последните дни снимка на Златка Димитрова, която демонстрира добра форма след раждането, предизвика лавина от негативни мнения.

Все повече български жени държат на външния си вид. Когато стане дума за визията след раждането има и такива дами, които не обръщат внимание на тялото си и не се поддържат.  

Многодетният баща Владимир Николов сподели пред Bulgaria ON AIR своите наблюдения, че когато една жена се чувства добре в собсвената си кожа, тя е по-щастлива, предава позитивната енергия на детето, което става по-спокойно. 

"Винаги е плюс за семейството една жена да изглежда и да се чувства добре. Необходимо е не повече от час-два на ден. Жената се чувства добре, когато изглежда добре", обясни Владо Николов и добави, че храната има повече от 50% значие за това една жена да изглежда добре.

Според него голяма част от хейтърите не са намерили волята да влязат във форма.

Жюстин Томс отбеляза, че многото деца помагат на човек да успява да намира време за себе си. По думите й времето за майчинство в България е доста дълго, дава комфорт, но не и право на някои хора да обвиняват всички останали, които избират да работят или тренират.

Мисис България 2013 Вики Божилова сподели пред репортер на Bulgaria ON AIR, че успява да съчетава работата, благотворителността и отглеждането на своите деца. 

"Бързо се влиза във форма. Не тренирам, просто генът ми е такъв. Може да съчетаеш отглеждането на 2-3 деца и да не оставяш себе си на заден план", каза тя.