България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ива Екимова и приятели помагат на абитуриентки

Извън цялата суета има едни дечица, които просто искат този ден да бъде различен, сподели ПР експертът пред Bulgaria ON AIR

09.03.2017 | 10:38 Редактор: Мария Аладжова
Ива Екимова и приятели помагат на абитуриентки

Телевизионният водещ и ПР експерт Ива Екимова е подела благотворителна инициатива, която цели да помогне на абитуриентки в нужда. Рожденичката днес гостува в "България сутрин", за да разкаже повече за новото си начинание.

"Фондът, който решихме да учредим с моите приятелки не е съвсем нова идея. Заедно с Дони Василева решихме към роклите, които тя вече няколко години събира за абитуриентки, които не могат да си позволят този лукс, да прибавим още няколко елемента - работа на гримьори и фризьори, които да сбъднат приказката на всяко момиче", сподели Екимова.

Първоначално като Пепеляшка ще се почувстват три момичета, които са избрани от Асоциацията по приемна грижа. Имената им ще бъдат съобщени на специално събитие тази вечер, а Ива Екимова разкри пред Bulgaria ON AIR, че едната абитуриентка е от Хасково, а другата от Търговище.

"Ставам на 41 години и това е рожден ден, който реших да празнувам. Поставихме това мото "41 дами за 41-вия рожден ден", защото енерегията на младите майки може да даде тласък на момичетата. Извън цялата суета и желанието на момичетата да блеснат, има едни дечица, които просто искат този ден да бъде различен и ние ще осъществим тяхната мечта", каза още ПР експертът.

Екимова добави, че заедно с нейните приятели са избрали да помогнат на момичетата, защото с каквото и да се захване тя винаги са замесени млади хора. 

"Давайки им този красив старт ние ще продължаваме да се интересуваме от това, което ги вълнува и ще продължаваме да им помагаме", категорична е Ива Екимова.