България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Веселин Марешки: Хората във "Воля" са честни и почтени!

Лидерът на партията отрече пред Bulgaria ON AIR обвиненията, че водачи на листи са управители на аптечния му бизнес

06.03.2017 | 09:43 Редактор: Жанета Нейкова
Веселин Марешки: Хората във

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки отрече обвиненията, появили се в медийното пространство, че водачите на листите му са все хора, управители на неговия аптечен бизнес.

"Аз имам трима управители на аптечния си бизнес. Мислите ли, че може 115 човека, които са в листите на "Воля", също да бъдат и управители? Значи трябва да управлявам аптечен бизнес в цяла Европа", отговори на хипотезите Марешки в студиото на "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR той подчерта, че хората в екипа на политическата организация са честни и почтени.

"Воля" показа експертния си потенциал много преди откриването на предизборната кампания. Всички партии ни завиждат за хората, които имаме", каза политикът.

Веселин Марешки посочи, че не е имал шанс да покаже своите експерти и предизборната програма на партията си в дебат, защото, по думите му, неговите опоненти се крият.

"Ние каним на лидерски дебат Корнелия Нинова, а при Бойко Борисов сме готови да отидем с експертите и програмата си!", обяви той.

 

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Живка_Петрова
преди 7 години
Само Марешки ще изкара истината наяве в България. Почна да става вече много неудобен.. Аз ще гласува за него нека измете *** ! Сигнализирай за неуместен коментар