България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Астролог: Румен Радев може да приеме товара на отговорността

Даниела Евстатиева коментира дали новоизбраният президент ще бъде успешен според астрологията

19.01.2017 | 08:00 Редактор: Жанета Нейкова
Астролог: Румен Радев може да приеме товара на отговорността

Важно е кой встъпва в длъжност. Имаме една личност, която може да приеме товара на отговорността. Това заяви в "България сутрин" астрологът Даниела Евстатиева по повод, дали Румен Радев ще бъде успешен президент според астрологията. 

Евстатиева коментира пред Bulgaria ON AIR какво е значението на дните, в които Радев ще положи своята клетва за всътпване и 22-ри януари, когато официално ще заеме мястото си на Президент на България.

"Днес, 19-ти януари, е чудесен за завършване на много неща, които вече са текли в пространството. Беше започнал един процес още на 6-ти ноември, когато бяха президентските избори, пояснява Евстатиева. - И, заедно с днешната дата - 19-ти, двете дати имат логична развръзка за приключване на този процес, който започна преди два месеца и половина".

Освен това, астрологът определи още 22-ри януари и като "един от спокойните дни на лунния календар" и също, че той дава много сериозни индикации за работа. "Ако има спокойствие ще има и много успешна работа", заяви Евстатиева.

Даниела Евстатиева представи Румен Радев като човек, който има възможност да поеме по-отговорна и тежка работа. 

Освен новоизбрания президент, астрологът спомена и Огнян Герджиков като следващия човек, на когото ще му се наложи да поеме подобна отговорност, каквато Радев ще поеме сега. Тя насочи посоката към предстоящите парламентарни избори и отбеляза какъв би бил крайният резултат, ако Герджиков бъде новия премиер на България.

"Това би била една добра комбинация, която аз препоръчвам, когато става въпрос за сложна ситуация и за намиране на  изходи".

Освен политиката, астрологът коментира и предстоящата 2017 година, която тя определи като "по-спокойна" не само в политически план, но и общо за всички хора.

"Тенденцията е към общо изчистване на мислите на хората и отваряне на хоризонта. Би могло да се каже, че след края на пролетта ще имаме възможност да вдигнем по-далече поглед към хоризонта".