България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Овен и Везни триумфират през 2017 г.

Трябва обаче да са наясно със себе си

02.01.2017 | 10:14 Редактор: Мария Аладжова
Овен и Везни триумфират през 2017 г.

Овен и Везни са зодиите, които ще триумфират през 2017 година, стига да са наясно със себе си и да се познават добре. Това, по думите на астролога Даниела Евстатиева, ще е необходимо, за да постигнат успех през тази година представителите на тези две зодии.

"Юпитер и Слънцето много силно подчертават тяхната индивидуалност. Трябва много добре да знаем какво крие нашата индивидуалност, за да може един Овен истински да се отвори през 2017 година... Везните също са много свързани със Слънцето, тъй като това е моментът, в който се смята, че то в зодиакалния кръг някак си излиза на повърхността", поясни Евстатиева.

Годината ще е добра и за Лъва и Водолея, но само, ако поемат инициативата в свои ръце. А Стрелец и Близнаци са натоварени с допълнителна задача - да балансират взаимоотношенията с другите, т.е. да влязат в ролята на медиатори за целия зодиак, посочи още Евстатиева.

Следващите 12 месеца на политическата сцена ще са динамични, но няма да доведат до желания резултат, поставен като цел през 2016 г., добави астрологът:

"Трябва да се обърне много сериозен поглед в отношението към социалната политика, към демографския проблем - това е сферата, която трябва да претърпи най-много промени... Ако това се направи, 2017 г. ще бъде изключително успешна за България и ще продъжли напред. Не дава обаче отговор, че едни избори, които трябва да се проведат, ще дадат окончателна представа, оформяне на парламент, който трябва да работи по-дълго време".

Вижте във видеото пълния разговор: