fallback

Пиар експерти: Цачева и Радев не направиха истински дебат

Отзвукът в социалните мрежи е най-чистият катализатор, каза в "България сутрин" пиарът Жюстин Томс

11.11.2016 | 10:15

Пиар експертът Любомир Аламанов коментира в студиото на "България сутрин" вчерашния дебат между Цецка Цачева и Румен Радев и посочи, че не може да използват лични драми за съчувствие на избирателите.

"Не може да се лъже. Появиха се клипове, които показват, че това не е първият път, в който я има тази сърцераздирателна драма", категоричен е Аламанов.

По думите на пиара Александър Христов проблем в комуникацията има и той е свързан с промяна на посланията.

"Кандидат-президент, който се бори за победа на втори тур, не би трябвало да се опитва да предизвика съжаление дори и ексхумирайки думи за нейната външност. Това са неща, които трябва да се подминават", настоя Александров.

Според пиара по онлайн медии Жюстин Томс сблъсък между кандидатите не е имало.

"Отзвукът в социалните мрежи е най-чистият катализатор на всичко, което се случи в ефир. Всичко показа, че дебат нямаше. Имаше лични драми, изкарани на показ с цел събиране на овации за неделя", посочи Томс.

Тя каза още, че и в интернет не е имало сблъсъци, но пък други кандидати са се възползвали именно от неговата сила. 

"Двамата основни играчи нямаха грам присъствие в социалните мрежи, никаква активност.И така сгрешиха, защото ако не водиш ти диалога, другите ще говорят за теб", заяви пиарът по онлайн медии.

Аламанов уточни, че ако ги няма социалните мрежи човек ще контактува в 5-10 души на ден.

"Интернет и социалните мрежи заличават нюансите. Карат ни да виждаме само черно и бяло, без да разбираме какво казва човекът отсреща. Живата комуникация е в пъти по-богата. Нормално е, когато някой няма като твоето мнение в социалните мрежи, да го изтриеш", обясни Томс.

Според Христов снощният дебат е бил дискусия, защото е било само разменяне на мнения.  "В социалните мрежи търсиш привърженици", допълни той.

 

 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback