България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Теди Кацарова се похвали с видео в Доминикана

"Най-лесният ми клип, прекрасни хора, уникална дестинация", каза певицата пред Bulgaria ON AIR

03.06.2016 | 13:02 Редактор: Тодор Петров
Теди Кацарова се похвали с видео в Доминикана

Певицата Теди Кацарова представи най-новия си клип към римейка на песента "Преродена". Тя разказа в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR за снимките на видеото и цялото изживяване.

"Това беше най-лесният ми клип. Почти нямаше обработка на кадрите. Много весело беше, наехме една голяма къща и веселбата беше страхотна. Трудно ни беше да изберем дестинация, но Доминикана сега е модерна, както бяха преди Малдивите. Мястото е уникално красиво, там видях най-красивия залез през живота си. Хората са много усмихнати и добри. Живеят с малко и независимо от това са широко усмихнати", обясни Теди Кацарова.

Певицата добави, че всичко около римейка е станало в рамките на една седмица. "Завършихме песента с DJ Dian Solo и той я превърна в нещо съвсем различно. Оригиналът на песента е от моят албум "Преродена" отпреди две години. Тази песен ме олицетворява", добави гостът на телевизията.

"Инвестираме във всеки един продукт, който правим. Почти всичко, което изкарваме, отива за нов клип. Няма как българската музика да съществува без подкрепа. Вдъхновяват ме хората и винаги опитвам да се слея с местното население. Не спирайте да вярвате и мечтайте, защото след 2-3 години то се сбъдва", призова Теди Кацарова.

Тя беше част от конкурса на детската Евровизия, като според нея събитието се превръща в прекрасна визитка за България.

"Поли Генова не е прецедент, тя беше реален фаворит. Песента й беше лесно смилаема и на английски. Налага ми се да обяснявам на чужденците, че си имаме собствен език и азбука", каза още Кацарова.