България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Група "Молец" представи нова песен, албум с 3 песни и нетрадиционно турне

Правим неща, от които ние имаме нужда, споделиха Крис и Юли

18.04.2024 | 11:42 Редактор: Тодор Петров

Група "Молец" изненада всички с нова песен, озаглавена "Няма значение", която вече предизвиква фурор. Не без значение за всички фенове е това, че Крис и Юли тръгват на ново турне. Този път то ще бъде по-различно - под формата на спектакъл. Турнето започва в Пловдив и ще приключи с грандиозен финал в София. 

Крис и Юли споделиха в "България сутрин", че с новата песен поставят началото на по-голям проект - кратък албум от 3 песни.

"С клиповете и звука създаваме една по-различна Вселена. Нямаме формула за успех, гледаме нещата, които правим, бихме ли си ги пуснали ние, ако не бяха наши. Правим неща, от които ние имаме нужда", посочиха изпълнителите.

На мнение са, че са узрели в правенето на музика и комуникацията с хора. В същото време не виждат грандиозна промяна в отношението им към света и хората около тях.

"Нямаме точно зададена рамка и тази година още повече експериментираме. Така се раждат нещата, които нас самите ни изненадват. За тази година сме подготвили неща, които никой не очаква да чуе от нас", казаха още група "Молец" за Bulgaria ON AIR.

Момчетата са в Пловдив на 15 август, на 13 септември във Варна, а на 21 ноември в "Арена София" в столицата.

Гледайте целия разговор във видеото.

Ще слеете ли майските празници и ще си вземете ли кратка ваканция?

Ще ги слея, има много празнични дни.
51%
Няма да ги слея, защото работата не ми позволява това.
28%
Няма значение, че ще редуваме почивни и работни дни.
21%
Общо 676 гласа