България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Не само за дами: Емоционални "Шаферки завинаги" в Сатиричния театър

Всеки има приятелство от детството, което е за цял живот, споделиха Маргарита Хлебарова и Ирина Първанова

15.03.2024 | 12:25 Редактор: Елеонора Танева

Сатиричният театър "Алеко Константинов" ни предлага една история за 4 момичета, които мечтаят да се омъжат в постановката "Шаферки завинаги".

"Това са четири различни сватби, всяка от тях си има обрати, емоции. Всяка от въпросните шаферки е много силен характер, преживява различен момент от живота си", сподели актрисата Ирина Първанова в студиото на "България сутрин". 

Тя сподели, че всеки има от тези приятелства от детството, които остават за цял живот, когато се създава неразрушима връзка между приятели. 

"Жените сме драматични, те са толкова близки тези приятелки, че не се страхуват да си кажат всичко, дори и да не харесват някой жених", добави Първанова.

Актрисата Маргарита Хлебарова заяви пред Bulgaria ON AIR, че при тези приятелства не е важно да се виждат всеки ден, а да са заедно на тези важни поводи.

"Ние сме много различни като персонажи и като актриси. Силни характери сме, получи се нещо много интересно. Имахме много хубав репетиционен период, това че на 8 март беше премиерата се превърна в истински празник, жените се чувстваха по-значими", допълни Хлебарова. 

Следващите представления в Сатиричния театър са на 16 и 26 март, на 13 и 27 април. 

Гледайте целия разговор във видеото.