България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Невена Пейкова с нов албум, вдъхновен от любовта - разкри какво я мотивира

"Зад тази обложка стои моето сърце", сподели певицата

20.02.2024 | 09:36 Редактор: Толя Стоянова

Певицата Невена Пейкова представи песните от новия си албум "Само ти" на бляскава промоция. Заглавната песен вече атакува музикалните класации, а тя е готова за много срещи с публиката.

"Зад тази обложка стоят моето сърце и любов. Тук има събрани 13 песни. Пее ми се, ходи ми се на фестивали. Този албум стана единствено и само за любов, в която вярваш наивно като дете. Аз вярвам в тази любов", сподели певицата Невена Пейкова в студиото на "България сутрин".

Тя призна, че иска да работи и да се развива, тъй като човек винаги има какво да научи.

"Искам да имам силата на гласа на Георги Христов, защото ако аз на неговите години продължавам да пея така, значи ще съм постигнала всичко", добави певицата в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Текстовете са предимно мои. Щастлива съм, че имах възможността да работя с Костадин Филипов, който е мой близък приятел. Песента "Счупени стъкла" ми е от любимите. Имах само припев и той каза: "Тази песен е хит", седна и за 5 минути и я написа. Справяме се много добре", разказа Пейкова.

На въпрос колко време ѝ е отнело създаването на албума "Само ти", тя призна, че е работила по него половин година. Надява се хората да видят порасналата Невена, а не бунтарката отпреди 10 години. Любимата песен в новия ѝ албум е "Рана".

"Сега съм много целенасочена, много вярваща в музиката и сигурна в успеха на песните си", заяви певицата.

Гледайте целия разговор във видеото.