България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Ще": Актрисата и музикант Виолина Доцева за трудностите да снима видеоклип под вода

Изпълнителката започва работа по първия си албум в края на месеца

02.08.2023 | 10:12 Редактор: Юлиан Христов

Актрисата и музикант Виолина Доцева представи втория си сингъл, озаглавен "Ще". Подводното музикално видео е режисирано от Димитрис Георгиев, който е и автор на иновативната идея, която се реализира за първи път в музикален клип в България.

"Не знаех, че е толкова трудно да се задържиш във вода", коментира Виолина Доцева в предаването "България сутрин". Тя сподели, че по време на снимките на клипа ѝ е отнело около един час, за да се научи да се държи под водата.

Идеята за песента се родила след концерт на нейни приятели, спомня си изпълнителката. На следващия ден тя се събудила с музика и текст в главата си, които веднага записала на телефона си.

По думите на певицата посланието на песента е към тези, които не проявяват достатъчно смелост в реализацията на мечтите си.

"Исках да предам на хората това, че трябва да скачаме смело напред, независимо дали се страхуваме, или не, за да се случват нещата, които искаме да се случват", коментира тя.

Виолина е започнала като уличен музикант, но вече има собствени песни.

"Вървя с желание към нещата, които правя. Тази песен, когато я написах, не знаех какво точно означава, но сякаш тя все повече се превръща в мото на живота ми", обясни тя за новия си сингъл.

"Трудно е да си независим артист, защото, всичко което го изграждаш, трябва да го популяризираш сам. Но улицата за мен е една огромна възможност да се популяризирам", коментира още тя.

Певицата каза, че започва работа по първия си албум в края на август.

Гледайте целия разговор във видеото.