България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Магьосница" на Иван Гайдаров - песен за красотата на жената

Изпълнителят с нова музикална изненада за своите фенове

05.07.2023 | 09:40 Редактор: Михаела Димитрова

След успеха на песента "За последен път" певецът Иван Гайдаров е готов с новата си музикална изненада, която е озаглавил "Магьосница". 

"Магьосница" е песен, в която става дума за едно красиво, прекрасно момиче, трябва да има красив повод. Какво по-красиво от една жена? Ако хората се вдъхновяват по този начин, може да кажем, че песента е вдъхновена от една такава магьосница в истинския свят", коментира изпълнителят Иван Гайдаров в "България сутрин".

Той сподели, че заснемането на видеоклипа е било предизвикателство за екипа, тъй като се е снимал навън. "Гонихме се с един облак в продължение на целия ден, понеже един такъв клип се снима от ранни зори. Започнахме от Сапарева баня и по пътя до София се движеше с нас неразделно, но успяхме да направим всичко, винаги имаме резервни планове", призна музикантът.

Гайдаров сподели, че се вдъхновява от хубавите и лоши моменти в живота. "Човешкият живот е низ от хубави и лоши моменти, но музикантите сме облагодетелствани от гледна точка на това, че можем от всеки един момент да изкараме нещо приятно, да изкараме нещо хубаво в една красива песен", допълни той.

"Ако трябва да съм абсолютно честен, аз съм почитател на баладите. Това са песните, които в професионален план са ме изградили като глас и възможности. Те са истинското предизвикателство на сцената. Докато бързите песни единствената им цел е да създадат настроение", призна изпълнителят в ефира на Bulgaria ON AIR.

Иван Гайдаров добави, че към края на лятото неговите фенове ще могат да чуят третата му авторска песен, която ще е съвсем различно нещо от това, което е правил до този момент. "Ще е нещо лятно, разпускащо сетивата и приятно звучащо", издаде музикантът.

Гледайте целия разговор във видеото.