България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Драгомир Петров излиза за нова победа на SENSHI 17: Винаги търся край преди финалния гонг

Подготовката ми не е спирала почти година, каза кикбоксьорът

23.06.2023 | 09:46 Редактор: Елеонора Танева

Кикбоксьорът Драгомир Петров е едни от любимците на българската публика. В професионалната бойна галавечер SENSHI 17 той ще се изправи срещу състезател от Япония. На последното състезание триумфира над испанеца Алекс Родригез.

"Подготовката не е спирала почти година. След всеки мач имам седмица почивка със семейството и отново се връщам за мач в залата. Опонентът ми за SENSHI 17 е доста опитен състезател. Тази победа би ми дала тласък за мачове навън", каза Драгомир Петров пред "България сутрин".

Състезателят очаква мощна подкрепа в поредното си участие в турнира, в който се е доказал като име.

"След Наката и Едуард съм с най-много участия на SENSHI. Не само от моя роден град, но от цяла България ме гледат на живо и на малкия екран. Интересен е атрактивният ми начин на игра, винаги търся боя и край на мача преди финалния гонг", каза още Петров пред Bulgaria ON AIR.

Боецът уточни, че не излиза на ринга, воден от животински инстинкти за убиване, а битката му е планирана по минути и секунди. 

17-ото издание на международната елитна галавечер SENSHI ще се проведе на 8 юли от 18:00 ч., а билетите за него са вече в продажба и могат да се закупят от мрежата на Eventim.bg. На бойната арена в 18 непредвидими и оспорвани двубоя ще излязат 36 бойни звезди от 20 държави. Бойното шоу ще се проведе във Варна, на плажа в к.к. "Св. Св. Константин и Елена" пред ресторант "Море".

Гледайте целия разговор във видеото.