България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Нумеролог: Няма добра перспектива за кабинет "Габровски" в дългосрочен план

Даденостите на всички в проектокабинета са перфектни, но показват индивидуалност, посочи инж. Нели Колева

13.12.2022 | 09:25 Редактор: Вяра Димова

В утрешния ден се очаква да разберем каква ще бъде съдбата на проектокабинета "Габровски". Нумерологът - инж. Нели Колева заяви в "България сутрин", че той трудно би могъл да се гласува.

"Данните на голяма част от хората в проектокабинета са перфектни, но показват ситуации, които са индивидуални. Утре не би могло да има гласуване. В дългосрочен план няма добра тенденция", каза още инж. Колева пред Bulgaria ON AIR.

Данните на проф. Габровски са прекалено благоприятни, ако това не е колективна работа, подчерта инж. Колева.

"Когато работата е в екип, ситуацията не е добра, тя е максимум до края на януари. На много други хора, даденостите не стигат дотогава. Няма добра перспектива в дългосрочен план за кабинет", каза астрологът.

Тя подчерта, че от значение за съставянето на правителство, са даденостите на хората.

"Датата е от значение, но тя е като фон, който допълва всички тези 21 души. При г-н Габровски и още двама-трима, има даденост до края на януари, но тези хора трябва да вървят заедно. Разкъсват се връзките между тях много рано", допълни тя.

Астрологът коментира дали числата могат да покажат кой опит за съставяне на правителство ще бъде успешен.

"Като опорна точка ми служи служебният кабинет. При разпадане на даденостите на сегашния кабинет, трябва да дойдат нови дадености на новите хора. Стиковане на данните между новите и старите. Виждам, че даденостите на съществуващия кабинет продължават да действат. Като тенденция преминаваме към едни нови избори, вероятно на пролет", допълни нумерологът.

Тя прогнозира, че 2023 г. няма да е лека за партиите. Ще бъде трансформираща за всички партии. 

Гледайте целия разговор във видеото.