България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Трио Viva с нова балада и на финалната права в издаването на първи албум

Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова участват активно и при монтажа на видеоклипа към песента

14.11.2022 | 09:46 Редактор: Елеонора Танева

Трио Viva атакува музикалните класации с новата си песен "Сама".

"Това е песен, която от доста време искахме да направим - нещо наше, пиано балада. Много е емоционална, нещо което рядко се вижда - гледната точка, от която пеем, е тази на човека, който смята, че е виновен за това, което се случва. Наранил е любимия си и осъзнава, че трябва да го пусне, защото сигурно ще е по-добре без него", каза Виктория Чешмеджиева в студиото на "България сутрин".

Трите момичета освен с изпълнението на песента, са имали сериозно участие и в монтажа на видеоклипа към нея. Той е сниман във Военния клуб в София. Славчо Николов е автор на музиката, текстът е на Яна Николова, която е автор на всичките им песни.

Триото сподели пред Bulgaria ON AIR, че се занимава активно с музика през уикендите, а през седмицата момичетата са ангажирани с лекции в университета.

Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова изпращат година с много участия и нови песни. Тази седмица им предстои самостоятелен концерт в столичен клуб. 

А за началото на 2023 г. планират излизането на първия им албум. Всеки може да следи активната музикална дейност на трио Viva в профилите им в социалните мрежи.

Гледайте целия разговор във видеото.


1
0 rate up comment rate down comment 0
неоЛи
преди 1 година