България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

RIA представя "The Way You Are" - двуезична песен с послание да си помагаме

Певицата е автор на текста, аранжимента и музиката към песента

18.07.2022 | 09:50 Редактор: Елеонора Танева

Младата певица RIA представи новата си песен "The Way You Are". 

"Песента е много чиста, тя е история за отношенията - как трябва да обичаме хората такива, каквито са. Започва като желание, мечта, преминава в нещо като спомен. Малко е сантиментална. Важно е да не се опитваме да променяме хората, да си помагаме един на друг", обясни посланието на песента Мария Мирославова, известна като RIA, в студиото на "България сутрин".

Песента е двуезична, което не е случайно.

"Не обичам да се ограничавам. Това, че живея в Англия, също повлия за решението ми. За мен е важно да пиша и да изразявам нещата, които чувствам. Тези, които ми идват на български, и другите - на английски", сподели певицата пред Bulgaria ON AIR.

RIA е автор на текста, аранжимента и музиката към "The Way You Are".

"За мен е важно нещата, които правя, да ги правя аз самата. Това, което звучи в главата ми, да го реализирам по точния начин. Имам нужното образование, за да го правя и за мен това е ценно. Мога да създавам нещата такива, каквито ги искам", каза още певицата.

През лятото тя ще се отдаде на срещи с приятели, почивка на море и в очакване на 3-часовия концерт в Стара Загора с Тони Димитрова и "Мери бойс бенд".

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година