България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Вдъхновение да приемем себе си - Ирра представя новата версия на песента "Искам"

"Винаги се стремя да свалям прегради към себе си, да показвам едно по-добро мое Аз", сподели Ирина Русева

18.04.2022 | 09:40 Редактор: Жаклина Иванова

Певицата Ирра представя новата версия на песента "Искам", която е част от цветния албум, който излиза на пазара през 2002 г.

"Това е ремикс на ремикса, защото аз стартирах с един проект преди 6 години и направих ремикс на 7 от най-любимите си и най-слушани песни. Реших, че искам възможност да ги подобря. Естествено, сега стана и по-добра версия", каза певицата Ирина Русева в студиото на "България сутрин".

Тя сподели, че екипът на видеото е нов за нея, но е цветен и приятен.

"Режисьор е Петър Димитров - една изключително колоритна личност. Интересното при него е, че той харесва много тежък рок и хевиметъл, но аз успях да го мотивирам да се включи в моята музика. За грима и визията на косата се погрижи Атанас Темнилов, който работи в много кино продукции. За стайлинга работихме с Антоанета Миндева", добави певицата.

Изпълнителката обясни пред Bulgaria ON AIR, че основната идея на клипа е била тя самата да приеме начина, по който изглежда сега и да покаже на всички, че харесва визията си, а това от своя страна да послужи като вдъхновение на всички да се приемат и разбират.

"Ние не трябва да търсим любовта, а преградите, които ни спират да я усещаме. За мен това е важно, защото аз към това се стремя - да свалям прегради към себе си, да показвам едно по-добро мое Аз и да следвам мечтите си", допълни Ирра.

Тя разказа, че кариерата ѝ е стартирала едва на 2 г., когато майка ѝ я е оставяла при съседка, която е запалила у нея искрата на любовта към музиката.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Диди
преди 2 години
Супер свежа песен, много добре е направен ремикса и както винаги Ирра е на ниво. Браво! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 1
blues brother
преди 2 години