България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

22.02.22 г. – значението на днешната дата според нумерологията и астрологията

Разговор с Антоанета Жекова - АнтоА и Кирил Горанов

22.02.2022 | 10:00 Редактор: Здравко Черкезов

22.02.2022 г. е определяна като магическа дата. Защо е толкова важен този ден и какво ни вещае?

"Това е така нареченият палиндром – когато от едната и от другата страна смисълът е един и същи. Тук прави впечатление броят на двойките – по три и от лявата, и от дясната страна. Тройката се смята за отпечатъка, белега и труда, който е резултат от едно и две. Тройката е манифестирана енергия. Когато имаме тройка отляво и тройка отдясно, това буквално означава, че имаме равенство и баланс на Ин енергията с Ян енергията. Шестицата ни говори за много голяма дълбочина, за дълбок поглед в материята", обясни нумерологът Антоанета Жекова, позната още като АнтоА, в студиото на "България сутрин".

Астрологът Кирил Горанов обърна внимание, че това е дата, погледната от Григорианския календар.

"В етиопския, в ислямския и в еврейския календар това са различни дати. Много е важна гледната точка. На нас тази дата ни изглежда изключително магична, а в ислямския календар е 21 Раджаб 1443 г. Това е нашата гледна точка и ние какво намираме в тази дата", изтъкна той.

Интересна е връзката с китайците, тъй като двойката говори за баланс не само между Ин и Ян, а и между мъжкото и женското, стана ясно още от думите на Горанов. Двойката символизира и противопоставяне.

"Ако има конфликт Русия - Украйна, то той не би бил заради датата, а заради съвсем различни факти. Астрологията не работи с дати, а с позиции на планети и цифри. Още на 2 февруари на последното новолуние във Водолей е започнал цикъл на създаване и цикъл на интеракция между 2 страни. Забележете, двойката е ляво-дясно, мъжко-женско, добро-лошо, запад-изток, горе-долу... Има интеракция", обясни той.

Според нумеролога в студиото, на 22 февруари се затваря портал, който ще доведе до "голяма духовна трансформация".

"Днес е изходът от портала, който се отвори на 20 февруари, а 21 февруари му бе средата – днес е най-голямото напрежение, кулминацията. Днешният ден може да бъде доста кризисен, зависейки кой от каква точка го погледне. Смисълът е "голямата духовна трансформация". Днес по-слабите ще бъдат привлечени от по-силните, от по-знаещите, от по-можещите и благодарение на тях да се получи единството, което да доведе до това глобално духовно извисяване и трансформация", прогнозира АнтоА.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК