България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"За първо впечатление" - в търсене на нова мотивация по време на пандемия

Катя Василева и Кристина Крънчева разказаха за своя подкаст

03.02.2022 | 10:00 Редактор: Тодор Петров

Журналистът от Радио "София" Катя Василева и международният консултант по бизнес етикет Кристина Крънчева вече повече от година реализират подкаста "За първо впечатление". Двете разказаха в студиото на "България сутрин" каква е целта му и как помага на хората.

"Аз бях инициатор, вдъхновението дойде от един разговор с Кристина Крънчева. През 2020 г. се чудихме как да оцелеем на физическо ниво, а на духовно дистанцията беше по-осезаема. Казах си: Трябва да намерим новото лице на мотивацията, за да можем да продължим напред. Подкастът е кауза, която променя. Още с първите епизоди стигнахме до хора от бизнес средите и съвсем обикновени хора. Не казваме на хората какво да правят, а какво да не правят", сподели Василева.

"За мен успехът е да правя това, което обичам да правя, тогава влагам цялото си сърце. Не може да си представите какво удоволствие е този подкаст. Много хора ни пишат и задават въпроси. С Катя се стараем веднага да им отговорим", каза на свой ред Крънчева пред Bulgaria ON AIR.

Веднъж в месеца двете ще имат гости. А гост може да бъде всеки, който намери кураж да разкаже своята вдъхновяваща и приземяваща история. Всеки, който е готов да мотивира останалите.

Според Крънчева имаме страхотна нужда от лидери в безпрецедентното време, в което живеем. По думите ѝ отлагаме мечтите за след Ковид, но никой не знае кога е "след".

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК