България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Люси Дяковска и Плевенската филхармония със страхотни коледни концерти

Ставаме едно свръхголямо семейство на сцената, посочи певицата

15.12.2021 | 09:47 Редактор: Теодора Патронова

Специален коледен концерт ще подарят Люси Дяковска и Плевенската филхармония на зрителите в София, Плевен и Варна.

"Сцената на зала "България" е една много респектираща сцена. Три години след дебюта на тази програма, отново в зала "България" ще се срещнем с много хора, които ще повторят, предполагам. Тази програма стана традиция", каза певицата в студиото на "България сутрин".

Дяковска отбеляза, че концертът в Плевен е минал в понеделник и е бил много специално изживяване. 

"Не застанах на сцената просто като една певица от Плевен, но и като гражданин, който в последната година и половина пое големи инициативи в своя роден град. Това се смеси като усещане от страна на публиката. Приеха ме много по-различно", добави певицата пред Bulgaria ON AIR. 

С концертите си Люси Дяковска иска да постигне директен контакт с публиката.  "Всеки път, когато застана на сцената, аз се връщам по-активно в моето минало. Всички тези музики се преплитат в мен", поясни певицата. 

Концертът в София ще бъде в зала "България" в събота, заедно с Националния филхармоничен хор. 

"Тази сила и енергия, която допълнително придават тези 60 великолепни певци, е несравнима. Ставаме едно свръхголямо семейство на сцената", добави Дяковска. 

На 22 декември ще бъде концертът ѝ във Варна. Певицата повдигна завесата, че през февруари ще излезе дует с германски изпълнител. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК