България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

В Сутрешния блок на Bulgaria On Air на 20 март ще видите

Пътят пред Крим - погазва ли международното право референдумът в автономния украински регион и може ли да доведе до юридически прецедент?

19.03.2014 | 14:38 Редактор: Ралица Пейчева
В Сутрешния блок на Bulgaria On Air на 20 март ще видите
  • Скандалът около продажбата на „Химко“ се заплита? Кои са подводните камъни в процедурите по фалит, защо забавянето трае с години и какви са финансовите измерители на проблемите? Коментар след 7:30 ще направи синдикът Галя Кольовска.
  • Пътят пред Крим - погазва ли международното право референдумът в автономния украински регион и може ли да доведе до юридически прецедент? Има ли опасност Европа да бъде залята от регионален шовинизъм в контекста на това, че Шотландия, Каталуния и Венеция също предявяват претенциите си за независимост? Темата ще дискутираме с политолога доц. Димитър Димитров след 8 ч.
  • Знаят ли правата си пострадалите от престъпления, как се разпределят парите, които държавата отделя за обезщетения и къде отиват огромните неусвоени заради липса на достатъчно информация суми? За обобщение по темата и коментар след 8:30 ще включим юриста от Центъра за изследване на демокрацията Миряна Илчева.
  • Кои са плюсовете на интернет маркетинга и какви пазарни възможности предлага световната мрежа? Можем ли да рекламираме бизнеса си с нулев бюджет? Отговорите ще потърсим с маркетинг експерта Георги Георгиев от 9 часа.

Започваме точно в 6:30, бъдете с нас!