България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Графа с лятно турне в страната: Хората са зажаднели за музика

"Обичам да експериментирам. Не мога да стоя на едно място", сподели Владимир Ампов

08.07.2021 | 09:35 Редактор: Жаклина Иванова

Националното турне на Графа "Summer Tour" вече тече с пълна сила. Музикалната обиколка на артиста е премина през три града, а предстоят още осем концерта.

"Щастлив съм, че първите три концерта от турнето преминаха много успешно и зареждащо. Абсолютно проведени в капацитета, който е позволен. Хората са зажаднели за музика. Миналата година беше по-стресиращо, когато правих турне, но тогава беше неизвестно за хората", сподели поп певецът Владимир Ампов в студиото на "България сутрин".

Изпълнителят добави, че се опитва да дава все повече неща на хората - нови песни, аранжименти. По думите му турнето е слънчево и зареждащо.

"Обичам да експериментирам. Не мога да стоя на едно място. Както си вървя в една посока, изведнъж нещо ми щуква и решавам да направя нещо по-различно. "Prime time" е един такъв проект, в който работя с Feel и Wosh MC - те са страхотни", сподели още Графа.

Влади Ампов посочи, че създава парчета, с които иска да зададе въпроси на публиката и хората да се замислят малко повече.

Относно лятното си турне, певецът сподели, че софийските концерти са на 22 и 23 юли в центъра на града.

"Преди София ще има концерти на 15 юли в Сливен, след това в Стара Загора, в Плевен и Русе - съответно на 19 и 20 юли. На 8 август съм в Созопол, а турнето ще завърши в Пловдив", добави още Графа пред Bulgaria ON AIR.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК