България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Султанка Петрова, ВМРО: Трябва да се обединим и да минимизираме ДПС

Важно е да се намали агресията при децата и те да бъдат задържани в училище, заяви тя

08.06.2021 | 09:00 Редактор: Юлия Христова

"Българските патриоти" не виждат основа за бъдеща работа с ГЕРБ. Това заяви вчера Александър Сиди от ВМРО. По думите му тази коалиция е нанесла тежка репутационна вреда на патриотите.

"Българските патриоти" сме се обединили около 10 приоритета, те ще са основа за разговор в 46-ото НС. Бихме се коалирали с всички, извън ДПС. Трябва да бъдем рационални и разумни и да не повтаряме грешките от 45-ото НС. Получихме много негативи във връзка с управлението в 44-ото НС. Това каза за "България сутрин" водачът на листата на "Български патриоти" в Перник Султанка Петрова.

По думите ѝ трябва разум при решаването на проблемите на България.

"Излизаме обединени и се надявам да сме част от новото НС, а случилото се с предното беше предателство спрямо българския народ", подчерта Петрова за Bulgaria ON AIR. 

"ВМРО е работило винаги за всеки един българин, където и да се намира по света. Призовавам българските граждани да излязат да гласуват. Не видях позиция на президента, на Христо Иванов, Мая Манолова, Слави Трифонов - позволяват да се нарушава суверенитета на една държава в 21-ви век. Трябва да се обединим и да работим за минимизирането на ДПС", посочи тя.

Според Султанка Петрова, за самостоятелно явяване резултатът от изборите на партията на 4 април бил добър.

"Трябва да се обедини нацията и ние с лидерите на трите обединени партии даваме пример за това. Ще продължим да работим за промяна", допълни тя.

От думите ѝ стана ясно, че за интеграцията на ромите има възможности, а политиците трябва да спрат да ги използват по време на избори

"В Стралджа ромската общност на 90% е включена в образованието и работата. Важно е да се намали агресията при децата и те да бъдат задържани в училище. Трябват обединение, морал, отговорност, патриотизъм", допълни още гостът в студиото.

Гледайте целия разговор във видеото

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
ВМРО,вие вече сте изнемощяла камила в пустинята,на която единственото й спасение,е да си легне завинаги на топлия пясък.Хората,българите,не искат по-вече да слушат лъжите ви и демагогското говорене.На 11-юли ще разберете,че отивате бързо и сигурно надолу към пропастта!Каракачанов плюс Марешки е равно на вмирисана манджа. Сигнализирай за неуместен коментар