След убийството в Ковачевци: ВМРО искат химическа кастрация за изнасилвачи на деца

Според тях, политици трябва да се огледат в какво гето се превръща България

05.06.2021 | 17:50 Редактор: Десислава Атанасова
След убийството в Ковачевци: ВМРО искат химическа кастрация за изнасилвачи на деца

Докато държавата толерира циганизацията, бруталните убийства и изнасилвания на деца ще станат ежедневие. От години предупреждаваме, че има спешна нужда от промяна на философията на интеграцията“.

Това се казва в официална позиция на ВМРО по отношение на убийството на дете в Ковачевци.

"Преди две години беше изнасилено и убито по особено жесток начин малко момиченце от с. Сотиря. Едва тогава политическите партии ни чуха, че трябват по-строги закони и променихме НПК в частта, позволяваща сделка и намаляване на присъдата на извършителите на тежки престъпления. Вчера беше изнасилено и убито дете в с. Ковачевци. На жълтите павета или пред президентството ли трябва да се случи подобен брутален акт, за да ни чуят останалите политици, че химическата кастрация, особено при подобни случаи не е нехуманен акт, а метод за възпитание и превенция на извратените, маргинализирани субекти?“,  посочват воеводите

Според тях вместо държавата да се занимава с популяризирането на гей паради и разпространението на педофилски филми, като разрешава официално излъчването им, какъвто е случаят с филма „Змия“, част от „София прайд филм фест“, то нека и „новите“ и „старите“ политици, да се огледат в какво гето се превръща България.

И не, не е най-важното да смените изборните правила, за да отстраните неудобен политически противник от секционните комисии. Нито е важно да вкарате лобистки поправки, за да платите цената на политическото си реанимиране. Още по-маловажно е да давате мръсни политически поръчки за очерняне на този и онзи, просто защото го можете. И без  Вас и без нас България е просъществувала над 1300 години. Но едва ли с тези темпове на саморазрушение и политически братоубийства, на които ставаме свидетели днес, ще продължи да ни има като нация в бъдещите десетилетия“, пише в позицията.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 3
Илиев
преди 2 години
ВМРО,искат да покажат,че още са "живи".Алкохолът,също е бич за човечеството и в частност за нас българите,но ти байно, който си най крякащ,се отърва от лапите на закона,с протекцията на тогавашния министър на отбраната.Хората,не искат и да чуят за вас,защото не желаят по-вече да са лъгани.Дали е така,на 11-юли когато се сгромолясате,няма да е необходимо някой да ви го напомня! Сигнализирай за неуместен коментар