България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Вяра Панталеева представи винтидж визия на песента "Луди жаби"

Годината на пандемия е била много полезна за всички, смята певицата

21.05.2021 | 09:35 Редактор: Искра Ангелова

Талантливата Вяра Панталеева се зае със задачата да пресъздаде български хитове. Наскоро тя представи нова винтидж визия на песента на Джанго Зе - "Луди жаби".

"Песента ми харесва, вярвам в знаците. Така се случиха нещата, че всичко отведе към тази песен. Имаше няколко песни, върху които се бяхме фокусирали, но "Луди жаби" надделя над всички. А името на бенда вече е "Вяра Панталеева и VINTAGE бенд", тъй като част от хората, с които сме работили, вече не са част от него", сподели певицата в студиото на "България сутрин".

Тя допълни, че видеото към "Луди жаби" е заснето в столичен клуб.

"Опитахме сме да пресъздадем леко изкривена ситуация, тъй като пеем за луди жаби. Липсва ми винтидж музиката. Надявам се и при хората да е така. С песните, които започнах да правя, искам да им припомня за едни по-различни времена. Мисля, че забравихме за романтиката. Хората вече странят от това. Първата песен, която направихме в този стил, беше "Боса по асфалта", коментира още Панталеева пред Bulgaria ON AIR.

Според нея годината на пандемия е била много полезна за всички.

"Взех си урок, че животът трябва да се живее по-спокойно, по-щастливо. Предпочитам да съм "луда жаба" и да се забавлявам с живота", добави тя.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК