България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Предприемачи на бъдещето" - бизнес лидери съветват младите предприемачи у нас

Бойчо Попов: 1% от активните хора в България са решили да стартират собствен бизнес

19.05.2021 | 09:47 Редактор: Тодор Петров

Конференцията на Investor.bg "Предприемачи на бъдещето" има за цел да срещне млади предприемачи с големи и доказани имена в бизнеса. Шестима предварително подбрани млади предприемачи ще задават своите въпроси към едни от най-големите бизнес лидери в страната.

"Това ще бъде първата конференция на живо, която организираме след пандемията. "Предприемачи на бъдещето" се наложи като традиционна конференция и този път я променяме малко. Шестима млади предприемачи ще имат възможността да проведат блиц интервюта с шестима успешни предприемачи или лидери на големи компании. Няма да има победител", обясни в "България сутрин" главният редактор на сайта Investor.bg - Бойчо Попов.

Той подчерта, че на конференцията обръщат внимание към младите компании, към стартъпите. Попов цитира официалната статистика, според която в България в момента стартъпите са над 80 хил. Създадени са в последните 3 години.

Всички те потенциално могат да кандидатстват до 24 май на сайта investormediapro.bg - новата платформа за събития на Investor Media Group. Самата конференция ще се проведе на 10 юни в столичен хотел. Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки.

"Оказва се, че 1% от активните хора в България са решили да станат предприемачи и да стартират собствен бизнес в последните години", отбеляза Бойчо Попов.

Лекторите, които ще присъстват на конференцията, са доста популярни имена, увери той.

А по време на конференцията ще бъде засегната и темата за баланса между работата и личния живот. И още - как да оптимизираме бизнес процесите, как да осигурим финансиране на стартъпите.

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години