България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Как се водят задочни разговори с Бил Гейтс за ваксините, чиповете и Ковид-19?

"Той се появи в ухото ми, започна да ми дава леки напътствия", каза Мила Искренова

22.04.2021 | 09:40 Редактор: Искра Ангелова

Как може да погледнем живота си от друга гледна точка и помага ли сарказмът да приемем реалността по-леко? Хореографът Мила Искренова започна да води задочни разговори с Бил Гейтс. Какво я провокира?

"Появи се от само себе си, вследствие на това, че аз се ваксинирах. Тъй като непрекъснато в пространството витаят антиваксърските твърдения, че ваксините съдържат какво ли не, включително и чип от Бил Гейтс, който иска да ни управлява и ръководи, тогава Били започна да говори в мен. Той се появи в ухото ми, но освен че се появяваше там, започна да ми дава леки напътствия и съвети за това как да реагирам на действителността", каза Мила Искренова за "България сутрин".

По думите ѝ той е много непредвидим.

"Обикновено ме възпира от това да се отдавам емоционално на нещата, които се случват наоколо. Бих казала, че е хладен. В цялата тази налудничава обстановка, това е нещо като сублимирало от нея. Когато трябва да се свърши дадена работа, емоциите невинаги са най-верният съветник, а още по-малко омразата. Тя е едно доста деструктивно състояние на духа. Тя разгражда, унищожава, игнорира. Това, което създава, е любовта", допълни Искренова пред водещите Мария Константинова и Мирослав Димитров в ефира на Bulgaria ON AIR.

Попитана защо мразим, тя отговори: "Така сме провокирани. Това е генералната ми забележка към тези, които ни управляват от доста години. Не намирам особено големи разлики. Едни правят по-малко, а други правят повече, но общата нагласа между тях се пренася и върху състоянието на хората."

Според Мила Искренова, те все още не са осъзнали, че именно хората са тези, които им дават по няколко хиляди на месец.

"Заплати, каквито малка част от редовия гражданин може да има. Не би трябвало да гледат на народа като обслужващ персонал. Не могат непрекъснато да го лашкат в крайности. Да го изпращат на избори, докато получат удовлетворяващия ги брой гласове. В момента виждам хора, които са изпълнени с нетърпимост. Не виждам какво те искат да създадат", подчерта хореографът.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
0 rate up comment rate down comment 2
Харалампи
преди 2 години
Не ви ли е срам да побликувате такива работи?Тази жена се буждае от специализирана лекарска помощ, а не да я водят по телевизиите или да си се смеят. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 3
Стамен
преди 2 години
Най-добре се смее този, който се смее последен. Дано и след няколко години на тази й е толкова смешно, но едва ли... А относно чипирането... Много ми е странно как хора живеещи в 21-и век се присмиват на нещо, което е въпрос на време да се случи. Между другото вече има чипирани хора в Швеция например, но Мила Искренова естествено не е наясно с този факт. Вероятно и в началото на 20-и век много хора са се присмивали тогава, когато някой им е говорил за телевизия... Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 3
Мааалиииии
преди 2 години
Тази я е хванала ваксината много рано.Представете си след една година...И да ми говори за Гил Бейтс и любов...Баси оксиморона.По-добре да си ляга и да си пие хапчетата. Сигнализирай за неуместен коментар