България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

В месеца на влюбените: Alex P с различно обяснение в любов

"Нямам парчета, които не са лирични", каза изпълнителят

01.02.2021 | 09:30 Редактор: Искра Ангелова

Две седмици до 14 февруари. А той, както останалите досега, ще бъде посрещнат в безпрецедентна обстановка За любовта обаче граници няма. Alex P ни подарява емоционална песен за предразполагаща вечер с половинката.

"Имаше идея за тази песен и тя се осъществи. Лириката си е моят почерк. Нямам парчета, които не са лирични, дори тези, които са с хумор", каза изпълнителят студиото на "България сутрин".

В неговите видеоклипове винаги се забелязват хубави жени, а в повечето случаи той и възпява женската красота. А дали новото парче е посветено на жена, той го запазва в тайна.  А момичето от парчето той среща в залата.

"Възпитавам сина си да има уважение и любов към жените. Хип-хопът е уникална форма на изразяване, в която може да кажеш, каквото искаш. Аз ще правя такъв хип-хоп, докато съм жив. Аз правя музиката такава, каквото я чувствам", допълни изпълнителят пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира и ситуацията с Ковид-19.

"Новото рефлектира върху нас. Без работа съм от една година, но не съм се наредил на опашките на Бюрото по труда. Надявам се всичко да е наред и да започнем да съществуваме отново", коментира.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Траян
преди 3 години
Аз съм много против!? Много против, тия вносни и не български празници и обичаи!!! Сигнализирай за неуместен коментар