България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Книга помага на жени в неравностойно положение

Средствата от продажбите на "Титанът на живота" ще бъдат предоставяни на майки, които искат да се преквалифицират

15.12.2020 | 08:13 Редактор: Ралица Братанова

Мирослав Тагаров - автор на книгата "Титанът на живота", се захваща с благородната задача да помага на майки в неравностойно положение.

"Аз съм израснал по този начин и реших да създам един продукт, с който мога да помогна не само на хората, които ще прочетат самата книга, но и средствата, събрани от нея ще отидат за кауза", сподели той в "България сутрин".

Приходите, получени от всяка книга, ще бъдат дарени за каузата "Майките в неравностойно положение в България". 

По думите на Тагаров статистиката е доста тревожна и освен майки, вече и доста бащи също се оказват в неравностойно положение.

"Ще организираме една кампания за майки, които искат да се преквалифицират, но това им е невъзможно от финансова гледна точка. Ако успеем да съберем достатъчно средства, ще активираме тази кампания за програмата "Аз уча", всяка майка в неравностойно положение ще може да кандидатства", посочи Тагаров пред Bulgaria ON AIR.

Според него се оказва, че в България хората нямат доверие в подобни каузи.

"Ние сме намерили решение. Ще публикуваме всички данни от нашите отчети на самия сайт, когато потръгне кампанията и започнем да събираме средства", категоричен бе той. 

Авторът на книгата допълни, че книгата е негова мечта и символичен дневник на всички уроци, които той е научил през годините. 

"Титанът на живота" на този етап може да бъде закупена единствено чрез онлайн поръчка в сайта на самия автор - https://miroslavtagarov.bg/. 

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК