fallback

От Лондон до Чирпан: Пламен Бонев работи с носител на "Грами"

България ми харесва, чувствам се в свои води, сподели той

23.11.2020 | 09:28 Автор: Искра Ангелова

След 20 години из Лондон, снимачните площадки на Холивуд и музикален опит във Финландия, музикантът Пламен Бонев се завърна към родния Чирпан. Той представи на почитателите си парчето "Всичко ще пребори любовта".

Бонев е автор на музиката и на текста, но има и помощ. Открива я в лицето на Дейв Къч - носител на "Грами", работил със звезди като Джъстин Тимбърлейк, Бионсе и Алиша Кийс.

Във видеото той включва хора от родния Чирпан. Той иска да се установи в страната ни, а пътуванията да са само по бизнес.

"Песента е написана, когато бях в Лондон, но трябваше да узрее. Исках да направя проект, в който целият град да бъде включен. Успях да предложа идеята на много хора, имам 35 спонсора, дори обикновеният човек имаше възможност да се включи като статист", каза Пламен Бонев в ефира на "България сутрин".

Изпълнителят прави и малък документален филм, вдъхновен от клипа. В него е включил създаването на "Всичко ще пребори любовта", част от историята на град Чирпан, както за музея на Яворов.

"Нека гледаме ведро на нещата. Налага се да седим вкъщи повече, отколкото е необходимо и ни харесва. Аз съм човек, който обича да пътува. България ми харесва, чувствам се в свои води, но духът ми за приключения не може да бъде потушен", допълни Бонев пред Bulgaria ON AIR.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback