България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Нина Николина се завръща ударно с песента "Тебе да вземем"

Изпълнителката ще има участие на 15 юли в парка на Военната академия

29.06.2020 | 09:45 Редактор: Тодор Петров

Точно 17 години след абсолютния успех на песента "Ти", Нина Николина събра добре познат екип, за да реализира новото си парче. Изпълнителката представи в студиото на "България сутрин" новата си песен "Тебе да вземем".

"На режисьора Александър Моллов му хрумна тази идея да се съберем отново. Когато се обадих на момичетата, те прегърнаха идеята с радост, а на самите снимки беше забава като тази преди 17 години. Винаги се надяваш да се повтори един успех, провокацията наистина е голяма. Не се мерим с "Ти", само се надяваме да я надскочим", сподели Нина Николина пред Bulgaria ON AIR.

В "Тебе да вземем" са преплетени две фолклорни песни. На 15 юли Нина Николина за пръв път ще изпълни песента в парка на Военната академия. Това ще стане с помощта на музикантите Калин Вельов, Ясен Велчев, Мартин Ташев и Таня Първанова.

Изпълнителката сподели в студиото на "България сутрин" и как ѝ се е отразила карантината заради пандемията, провокирана от новия коронавирус.

"Не промених начина си на живот през тези два месеца, продължихме по същия начин. Винаги сме били близо до природата - обичаме да ходим в планината, до Черно море даже стигнахме по време на този период. А Витоша е на един хвърлей от София. На мен винаги ми се работи, винаги съм ентусиазирана за това. Отпаднаха ми много концерти", разказа тя.

Новият клип на Нина Николина е подкрепен от Столичната община чрез линия "Солидарност в културата". А по думите ѝ хората на изкуството са сред най-засегнатите от пандемията.

"Много е тъжно, че не можем да осъществяваме големите си проекти. Билетите за 15 юли не са много, тъй като трябва да има много малко заети места, но би трябвало в парка да бъде много красиво и приятно", завърши Нина Николина.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Най-добрата ни певица - браво! Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години