България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Грижите, които жените трябва да положат за себе си след края на карантината

Съвети от Мисис "Трансконтинентал 2019" д-р Полина Паньова

09.06.2020 | 09:40 Редактор: Тодор Петров

Не са малко грижите, които жените трябва да положат за себе си след края на карантината. Мисис "Трансконтинентал 2019" д-р Полина Паньова знае много добре, че красотата изисква грижи.

Ендокринологът и специалист по естетична медицина сподели, че дамите се обръщат към нея с много сериозни проблеми след изолацията. По думите ѝ жените са били подложени на доста силен стрес

"Възникват процеси в организма, които са почти незабележими. От стрес се напълнява, остаряваме по-бързо, кожата се дехидратира", отбеляза д-р Паньова в студиото на "България сутрин"

Тя е на мнение, че съветите за красота и здраве не са толкова сложни - да се грижим за нашия имунитет, да се храним с полезни хранителни продукти, които са с богато съдържание на витамини и минерали. Добре е те да бъдат свежо приготвени. Да не прекаляваме с количествата, но да имаме често хранене - по 5 пъти на ден.

"Много ме спасяват усмивките на децата, те са антидепресант. Добре е да им обръщаме повече внимание. Физическата активност под формата на игра също е зареждаща", посочи Мисис "Трансконтинентал 2019" пред Bulgaria ON AIR.

"Процедурите са много нежни и приятни. Пациентите ни релаксират и даже заспиват. Използваме натурални съставки. Маските съдържат патенти, произведени на основата на натурални съставки. Добрата естетична намеса не може да бъде евтинa, а евтиното не може да бъде достатъчно добро. Няма как да храним нашия организъм с евтини продукти и да очакваме качествен резултат", каза още д-р Паньова.

И гарантира, че използва препаратите първо върху себе си, едва след това върху своите пациенти.

Д-р Паньова обяви, че участва в проект с учени от НАСА, с които заедно са разработили подходящо за домашни условия устройство за красота. То е много леко, може се да се носи навсякъде и се използва 3 пъти седмично по 4 минути. Много скоро устройството ще бъде на пазара, съобщи тя.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК