България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Филмът "Заедно без теб" - вдъхновен от бягство от Централния софийски затвор

Актьорът Димитър Иванов - Капитана с подробности в "България сутрин"

20.05.2020 | 09:50 Редактор: Наталия Тотева

Премиерата на филма "Заедно без теб" ще се състои на 22 май. Той е създаден по бягството от Централния софийски затвор на криминално проявените Владимир Пелов и Радослав Колев. За ролята си разказа актьорът и вентролог Димитър Иванов - Капитана в "България сутрин". 

"Във филма става въпрос за желанието за свобода. Някакви много чисто човешки заложени неща", коментира Капитана, който влиза в образа на Пелов. 

"Филмът не е изцяло по действителни случаи. Той е 50% действителен случай, 50% е художествена измислица. Тези 50% художествена измислица са нещото, което аз направих като актьорска работа. Беше доста интересно да влезеш в такъв човек, понеже аз съм изключително различен. Занимавам се с комедия основно. Филмът е и дебют за мен", сподели актьорът за Bulgaria ON AIR.

"Димитрис - режисьорът, и Мари - другият сценарист, те вършеха много хубава работа с нас. Преди всяка сцена говориха обясняваха, добивахме много ясна представа", добави той.

По думите на Иванов, когато един човек се движи от мъст, няма какво да го спре. Според него това е много силна вътрешна мотивация.

"Може да видите в страницата на noblink.bg - на 22 май от 18:30 ч. ще започне излъчването на филма. Линкът ще стои активен 30 часа. Ще можете да видите филма абсолютно безплатно. След това по различни фестивали в България", каза актьорът.

Вижте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК