България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Българин покори върха на най-реномираната платформа за електронна музика

Мартин Денев живее от 8 г. и половина на остров Бали

07.05.2020 | 09:37 Редактор: Ивет Арабова

Българинът Мартин Денев оглави Топ 10 на най-реномираната платформа в света за електронна музика. Лятно и екзотично звучене струи от парчето му "Perfectly Enough".

"Албумът излезе преди 2 седмици и директно влезе в класациите на Tracksource. За мен беше голяма изненада и страшен успех", каза за "България сутрин" музикантът Мартин Денев.

Той сподели, че успехът на успеха е взаимен и е дело на целия отбор, който е участвал в създаването му.

"Клипът е правен на Бали, всички локации и режисурата са мое дело. Има една изоставена сграда, която има характер, като участник в клипа. Другата локация е един рибен пазар, a третата е един китайски храм, исках да завършим по този вглъбен начин", разказа Денев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Мартин е DJ и от 6 г. се грижи за настроението на посетителите на Бали. Денев добави, че е живял на много места по света - 15 г. в Холандия, и Азия го е привлякла по много причини.

"Вече съм на Бали 8,5 г. и предпочитам да разнообразявам, искам да съм близо до семейството си", допълни музикантът.

Вижте целия разговор във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 3 години
Браво! :) Нека има и хубави новини. Сигнализирай за неуместен коментар