България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Bulgaria ON AIR с редица интригуващи филмови заглавия през април и май

Скоро може да очакваме и премиерата на поредицата "Нереално"

17.04.2020 | 10:35 Редактор: Юлия Христова

През април и май Bulgaria ON AIR започва да излъчва хитови продукции, спечелили сърцата на милиони зрители по целия свят. На 25 и 26 април от 20:30 часа гледаме минисериала "Тайният живот на Мерлин Монро”. Зрителите ще проследят тайните на една от най-мистериозните жени в шоубизнеса.  

В "Тайният живот на Мерлин Монро" ще усетим колко зрителите не познават своите кумири, ще научим за нейния истински интимен живот и ще се насладим на много добра актьорска игра. Това каза за "България сутрин" културният редактор на сайта Dnes.bg Петя Славова.

По думите ѝ съвсем скоро може да очакваме и премиерата на поредицата "Нереално", където акцентът ще е надпреварата за зрителското внимание и рейтинг. 

"От месец май ще имаме и поредица за мистерии и загадки, един от филмите ще е по "Десет малки негърчета" на Агата Кристи", каза още Славова за Bulgaria ON AIR.  

Вижте целия разговор във видеото. 

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Стефанова
преди 4 години
Хубаво ни рекламирате новите филмови заглавия!Но защо не си поправите правописа на името - "Мерилин", а не "Мерлин", както сте го написали 2 пъти в една статия (Мерлин е известен магьосник от цикъла за крал Артур, но не е "Мерилин" Монро!)! Сигнализирай за неуместен коментар