България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Toshey и Кристиана Асенова представиха  "Картина" във време на карантина

Изпълнителите разказаха за новата си песен и ежедневието си

15.04.2020 | 09:20 Редактор: Тодор Петров

Любовта към ближния и музиката не може да бъде спряна от ограничения и социална изолация. Това доказват с новата си песен Тодор Георгиев – Toshey и Кристиана Асенова. Парчето, в което участва и тяхното куче, е озаглавено "Картина".

"Написах песента още ноември и нещо се забавихме, в крайна сметка я пуснахме сега. В този момент хората имат нужда да им дадем нещо малко по-различно, да се почувстват влюбени и щастливи. Всички постоянно си говорим колко е готино човек да не е на работа и да си почива, но не при такива обстоятелства. През април имахме много участия, които нямахме търпение да се случат... Ще се случат по-нататък във времето", каза Тодор Георгиев – Toshey в ефира на "България сутрин".

Кристиана Асенова разказа как много бързо се е стигнало до заснемане на видеото към песента. Двамата споделиха, че живеят в хармония и се карат за дребни неща, като например за това кой да измие чиниите, но им минава след минута.

"Преди няколко дни направихме демо на лятната ни песен. Нямам търпение да отмине всичко, за да снимаме клипа и да я чуят и видят хората", обяви Кристиана за зрителите на Bulgaria ON AIR.

"Много е важно човек да вярва, че всичко ще се оправи и ще бъде наред. Великден е празник, който ни учи да вярваме, че има изход от всичко. Нямаме търпение да си го посрещнеm", завърши Toshey.

Вижте целия разговор във видеото.

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК