България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Ново предизвикателство: Как се снимаме за 4-те най-популярни социални мрежи

Коментар на Гери Дончева и Александър Христов

28.01.2020 | 10:13 Редактор: Ивет Арабова

Нова мода завладя социалните мрежи - предизвикателство, тръгнало от кънтри легендата Доли Партън. Как изглеждаме в четири от най-популярните платформи - Facebook, Instagram, LinkedIn и Tinder, и колко контрастни могат да са образите ни пред колегите в офиса и в личен план? 

"Включих се в предизвикателството за майтап. То показва, че ние съвсем съзнателно търсим да изглеждаме различно пред различни аудитории и го правим много добре", каза в "България сутрин" пиар експертът Александър Христов.

Според телевизионната водеща Гери Дончева лицемерни или не, това е човешкият натюрел и желанието ни за реализация в различните платформи.

"Tinder е всъщност платформа за интимни срещи, въпреки че е замаскирана като платформа за приятелски запознанства. Зад Океана се коментира, че тя скоро ще изчезне. Изненадана съм, че Доли Партън е избрала нея, а не например Twitter", коментира Дончева в ефира на Bulgaria ON AIR.

Христов смята, че онлайн профилите ни са нашите нови CV-та.

ората ни преценяват по профилите ни в социалните мрежи. По този начин тези срещу нас разбират какви сме", допълни Христов.

По думите на Дончева, когато човек кандидатства за работа, се прави и проучване на бъдещия евентуален работодател.

"Начинът, по който изглеждаме, може да казва много повече от нашите постижения. Нуждите от потребление на социалните мрежи са различни при различните хора", заключи Гери Дончева.

Вижте цялата дискусия във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК