България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Частица от теб" на Яви с мисия за насърчаване на донорството

Клипът към песента е режисьорски дебют на Веси Бонева

19.11.2019 | 10:46 Редактор: Ивет Арабова

Със силно послание и желание да подпомогне инициативата за донорство на органи Явор Велчев-Яви направи песента си "Частица от теб". Клипът към парчето е и режисьорски дебют на Веси Бонева.

"В момента сме в комуникация с Министерството на здравеопазването, Изпълнителната агенция по медицински надзор и Нов български университет. Тези институции са организатори на кампанията "Да! За живот!", която е свързана с насърчаване на донорството. Това е нещо изключително важно, защото "частица от нас" може да помогне на някой да се върне към живота", каза изпълнителят в студиото на "България сутрин".

Той бил поразен от едно от изображенията в изложбата на кампанията, която е разположена край НДК.

"Песента вече беше готова и аз реших, че трябва да се свържа с тези хора за инициативата. Музиката е само и единствено мисия и медиум, за да се стига до аудиторията и да се отправят послания", сподели Яви в ефира на Bulgaria ON AIR. 

Според него артистът носи много голяма отговорност как може да повлияе на аудиторията.

"Много вярвам във Веси Бонева, избрах тя да бъде режисьор на клипа. Знам каква сърдечност влага тя във всичко, което прави. Тя се справи блестящо, много се зарадва", обясни Яви.

Вижте видеото с целия разговор с Явор Велчев - Яви.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК