България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дует "Мания" - 20 години модерни на музикалната сцена

Дани и Юлия ще изнесат юбилеен концерт със свои приятели

09.10.2019 | 09:30 Редактор: Тодор Петров

Една мания не спира да грее и да звучи вече две десителетия, в които музикалният бранш преживя сериозни трансформации. Песните на Дани и Юлия от дует "Мания" продължават да звучат от модерните устройства повече от 20 години.

"20 години - нито е малко, нито е много, но в крайна сметка не сме ги усетили. Трябва голяма дисциплина, да бъдем сериозни. Много ни помага това че сме сестри. От малки сме неразделни, това само ни води напред. Цял живот се чувстваме като близначки. Много ни е силна връзката", споделиха певиците пред репортер на Bulgaria ON AIR по време на една от последните си репетиции. 

"Мания" ще отбележи годишнината си със специален концерт, който ще се състои утре от 20 часа в столичния Music Jam Club. Големите техни приятели от група "Акага" ще вземат участие в юбилейното събитие. Присъстващите на концерта ще чуят още уникални изпълнения на гайда и тъпан, ще чуят на живо и Орлин Палов. А Дани и Юлия са подготвили още изненадани за почитателите си.

Двете признаха в "България сутрин", че спорят за дребни неща, но бързо им минава. По думите им Юлия е организираната, а Дани е хаотичният артист в дуета.

"Не залагаме само на пеенето, ще има и хореография", подчертаха Юлия и Дани по повод голямото събитие.

Вижте още във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК