България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Сцени от един семеен живот" с премиера в Малък градски театър "Зад канала"

Постановката е по едноименния мини сериал на Бергман

03.10.2019 | 10:10 Редактор: Василена Василева

Постановката "Сцени от един семеен живот" по едноименния мини сериал на Бергман, днес ще направи своята премиера от 19.00 ч. в Малък градски театър "Зад канала".

Предпремиерата, която се проведе вчера, бе посрещната много добре. Надяваме се публиката да е останала доволна", каза в студиото на "България сутрин" актьорът Христо Пъдев.

"Не е лесно киното да се трансформира в театър. Бергман обаче е много силен режисьор. Текстът на "Сцени от един семеен живот" е написан като пиеса, а събитията в нея са част от нашия живот. Всеки може да се разпознае в тях", сподели актрисата Анастасия Лютова.

В постановката се разказва за млада семейна двойка - Йохан и Мариане, които изглеждат като перфектната двойка, но не е така. 

"Те са като всички нас. Имат своите тайни, потискани желания и компромиси. А всеки от нас може да открие нещо за себе си", отбелязаха още гостите на Bulgaria ON AIR.

Сред актьорския състав са Весела Бабинова, Христо Пъдев, Анастасия Лютова, Пенко Господинов, Каталин Старейшинска, Стоян Младенов, Таня Пашанкова, Ели Колева.

Харесайте страница ни във Facebook ТУК