България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Веси Бонева и Лъчо с първо съвместно парче - "Нецъфнали рози"

При снимките можело да се взривят, Веси ходела по стъкла

17.09.2019 | 11:05 Редактор: Ивет Арабова

Веси Бонева и Лъчо от "СкандаУ" представиха новата си песен " Нецъфнали рози" в "България сутрин". Това е първото съвместно парче на двамата.

"Историята на "СкандаУ" и Веси датира от повече от 10 години. Често се засичаме някъде и се заяждаме", разказа Лъчо за познанството си с Веси. 

"Имаме спортменска злоба и черен хумор. Идеята за песента дойде от Светлин Кръстев, той ми прати припева. След като го чух, след един час бях в студиото, а след още един песента беше готова", сподели Веси Бонева историята на записването на "Нецъфнали рози".
 
Заснемането на клипа към песента е продължило 3-4 дни. Имало е много интересни, но и опасни моменти зад кадър. 

"Намокрихме едно въже с бензин, което трябваше да запалим и то да гори леко. Режисьорите си представяха, че то трябва да гори по някаква правилна ивица, но Роси - асистенката, изпусна тубата с бензина и всичко лумна", сподели Лъчо ситуация при заснемането на клипа. 

В клипа Веси Бонева ходи по стъкла. Тя разказа, че е било доста опасно и е трябвало да бъде доста внимателна.

"Докато снимахме, забравих за всякаква болка", сподели Веси. 

Група "СкандаУ" пък стартира турне из страната.

"Съвсем скоро бяхме в Габрово. Следват Шумен, Варна, Русе, Пловдив и Русе. Хората по нашите събития не са енергийни вампири и само да консумират, а умеят и да дават. Най-хубавото на нашата работа е, че се срещаме с много хора, а ние успяваме да го отсеем", обясни Лъчо.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК