България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Завладяващи и удобни - булчинските рокли на Радослава Лазарова

За дизайнерите е много важно булката да се чувства удобно, посочи тя

26.08.2019 | 10:16 Редактор: Тодор Петров

Слънцето и неговото сияние е успяла да пресъздаде във великолепни булчински рокли талантливата дизайнерка Радослава Лазарова. Тя гостува в студиото на "България сутрин", където представи прекрасната си нова колекция.

Моделът Вероника Стефанова пък бе облечена в булчинска рокля с... джобове.

"Роклята е изключително удобна и лека. Рокля, с която може да прекараш десетина часа, колкото трае една сватба, без да се притесняваш по никакъв начин. Подходяща е за всички сезони", сподели Вероника.

"Спортен детайл, нещо закачливо. Джобът е абсолютно прозрачен. В модата е интересно влиянието на спорта. Едното са джобчетата, другото са вертикалните линии, геометричните мотиви и удобството. За дизайнерите е много важно една булка да се чувства удобно", каза от своя страна Радослава Лазарова за зрителите на Bulgaria ON AIR.

Тя демонстрира в студиото красиви булчински рокли в различни нюанси, за които е използвала авторска дантела, дело на самата нея. Дизайнерката посочи, че V-деколтето е ръчно оформено и подчерта актуалността на голите гърбове, точките и флоралните мотиви.

"Няма как бъдещата булка да се притеснява, че това би ѝ стояло пошло. Качественият плат е едно от най-важните неща", отбеляза Радослава.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК