България сутрин

Всеки делник от 6:30 часа
още

Посмъртно: Излезе нова песен на Явор Захариев

Надяваме се скоро да видим още негови проекти, разказаха сестра му Рая Крумова и певицата Евгения Косева

17.07.2019 | 09:48 Редактор: Бойко Димитров

Посмъртно излезе нова песен на Явор Захариев. Както е известно вокалистът на Gravity Co. почина преди 3 месеца, след като претърпя инцидент в дома си. Новото парче на Явор се казва "Down" и е съвместно с Евгения Косева от група "Пумпал". Тя и сестрата на певеца Рая Крумова съобщиха, че очакват в скоро време да излязат още негови непознати проекти.

В "България сутрин" Косева разказа, че песента и клипът към нея са били готови още преди 6 години, но поради различни стечения на обстоятелствата тя излиза чак сега.

"Явор имаше много проекти, но след след това замина за Хърватия. Песента трябваше да бъде показана на 27 май, но поради стечение на обстоятелствата това не се случи. Gravity Co. също имат съвместни проекти с него от последните месеци и се надявам и те да ги публикуват. Явор бе приятелски настроен към всички хора. Той беше дълбок и чувствителен човек и посредствеността го изнервяше", разказа Косева.

Рая Крумова сподели, че знае какво се е случило с брат ѝ в онзи фатален ден, но предпочита да го запази за себе си, тъй като иска хората да го запомнят само с музикалния му талант.

"Много разговори сме водили с него за това, че допуска прекалено много хора до себе си, но той се зареждаше от контакта си с непознати хора и предаваше тази енергия в музиката си. След като се върна от Хърватия гледаше максимално да се грижи за себе си, тъй като знаеше, че здравословното му състояние, след всичко което е направил в живота си, не е добро. Той не можа да се примири, че хората тук са озлобени и не се радват на хубавите неща в живота", каза Крумова пред Bulgaria ON AIR.

Очаквайте видео!

Харесайте страницата ни във Fаcebook ТУК