България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Хитът "Гълъбо" вече е с дискотечно звучене

Целта беше да направим песента интересна за младите, казаха Вида Пиронкова и Памела Калоянова

16.05.2019 | 11:55 Редактор: Бойко Димитров
Хитът

Хитът "Гълъбо" вече има ново, по-модерно звучене. Песента, която се превърна в любима на хиляди българи бе преправена от продуцента Вида Пиронкова и певицата Памела Калоянова, за да може младото поколение да ѝ се радва по клубове и дискотеки.

В "България сутрин" Пиронкова обясни, че в началото е било доста трудно да се вземе решението за преправянето на песента, тъй като не са искали да развалят впечатленията на феновете на хита. 

"Направихме една много смела крачка и от двете страни, но най-вече от страна на Памела, тъй като това е един наложил се хит и целия български народ много го обича. В началото беше трудно да вземем това решение, но в крайна сметка го направихме и реализирахме този проект. Старият вариант на песента вече е класика и ще бъде вечен. Тук търсим интереса на младата публика. Затова и направихме този по-танцувален вариант, който да звучи в клубове и дискотеки", каза тя.

Младата певица Памела Калоянова сподели, че да изпълниш тази песен е огромна отговорност и ѝ е било доста трудно в началото.

"Да изпея тази песен ми беше доста трудно, тъй като това е една огромна отговорност. Освен това хората са свикнали да я слушат по един начин, а сега е съвсем различна. Идеята ни беше да направим нещо за младите, което да се слуша по дискотеките. Хората могат да харесват текста, но това не пречи песента да бъде с модерно звучене", разказа тя пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК