Bulgaria Air е в Топ 3 на най-желаните работодатели сред студентите

Националният превозвач е единственият представител на авиотранспортната индустрия в класацията

23.05.2019 | 18:14 Редактор: Бойко Димитров
Bulgaria Air е в Топ 3 на най-желаните работодатели сред студентите

За трета поредна година Bulgaria Air е сред най-желаните работодатели от студентите в България. Това показват данните на единственото по рода си проучване у нас Graduate Survey, което се провежда от ToTheTopAgency. То измерва кои 50 компании според младите таланти отговарят на определението за най-добър работодател. В челната тройка за 2019 година е националният превозвач.

Bulgaria Air заема трето място, изкачвайки се с цели 7 позиции спрямо миналогодишната класация, и продължава да бъде единственият представител на авиотранспортната индустрия в целия ранкинг.  През 2017 година авиокомпанията също беше сред най-желаните работодатели сред студентите, когато беше класирана на 9 място. 

Новото проучване се е провело в рамките на четири месеца от началото на 2019 година и в него са взели участие 8241 души, учещи в 51 университета в България. За първа година на анкетата са отговорили и студенти от университети зад граница. Медийни партньори на проучването са Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК