Денят ON AIR

Всеки делник от 18:45 часа
още

"Капаро за трима" - имотните измами през призмата на хумора

Дули Дулев, Захари Танев и Асен Кукушев представиха своята постановка пред Bulgaria ON AIR

10.04.2017 | 20:18 Редактор: Тодор Петров

Младите актьори Дули Дулев, Захари Танев и Асен Кукушев гостуваха в Bulgaria ON AIR, където представиха авторската си постановка "Капаро за трима".

Това е комедия, която разказва за имотните измами, а тримата влизат в ролите на боксьор, народен лечител и предприемач. В постановката участват още Станислав Пеев, Константин Лунгов, Ева Демирева и Полина Маркова.

"Измамите в бизнеса и живота са доста често срещани. В представлението става дума за не точно материална измама", повдигна завесата Захари Танев и добави, че първоначално зрителите са преубедени към актьорите, но впоследствие си тръгват доволни. 

"Събрахме се, родихме идея, но се оказа, че сами не можем да я реализираме", каза от своя страна Асен Кукушев в "Денят ON AIR". Той разкри, че в различните населени места хората се смеят на различни моменти от представлението.

"Капаро за трима" ще се играе отново утре в театър "Сълза и смях" в София, а за представлението от 21:00 часа все още има билети.

"Представлението ни успява да забавлява. Успяваме да обхванем по-голям брой възрастови групи. Не е тежка драматургия, просто е нова комедия. Хората се смеят на най-неочакваните от нас места", каза Дули Дулев.

Тримата се гордеят с това, залагат изцяло на собствени текстове, режисура и изпълнение. Захари Танев е на мнение, че хората искат да гледат неща, адаптирани за нашата действителност.